Highlight Shëndeti

A dëshironi të keni një buzëqeshje rrezatuese?

buzëqeshje

Të gjithë dëshirojmë të kemi dhëmbë të bardhë dhe një buzëqeshje rrezatuese. Ja disa sekrete se si të dukeni sa më bukur kur buzëqeshni:

1. Nëse keni dhëmbë senzitiv atëherë përdorni pastë dhëmbësh me sa më pak gërryes për të ju mbrojtur nga dëmi i mëtutjeshëm.

2. Mos harroni të lani dhëmbët të paktën 2 herë në ditë.

3. Përdorni buzëkuq që dhëmbët t’iu duken edhe më të bardhë.

4. Pini ujë mjaftueshëm.

5. Jeni të sigurt që keni zgjedhur furçën e duhur me fije të buta.

6. Limitojeni kafenë dhe çajin.

7. Ndaloni pirjen e duhanit.