Highlight Të tjera

9 thënie nga Rihanna që do t’iu inspirojnë të jetoni jetën sipas rregullave tuaja

Robyn Rihanna Fenty, e njohur për botën thjesht si Rihanna, është këngëtare, aktore dhe biznesmene. Që kur ajo filloi karrierën e saj muzikore, Rihanna u bë një ikonë popi dhe mori çmime të shumta dhe vlerësime për punën e saj.

Fëmijëria e këngëtares u prek nga alkooli dhe varësia e drogës së babait të saj dhe nga divorci i prindërve të saj.

Në moshën 16-vjeçare, Rihanna mori rastin të ndjekë një karrierë në muzikë, kështu që ajo u zhvendos në SHBA dhe nuk u kthye prapa. Ajo nënshkroi një kontratë regjistrimi me Def Jam Recordings dhe së shpejti lëshoi ​​albumin e saj debutues, që u dëshmua si një sukses i madh, duke arritur në nr. 10 në tabelën e albumeve Billboard.

 

Në vitin 2017, Rihanna lançoi markën e saj të kozmetikës, Fenty Beauty, e cila shpejt u bë e njohur për shkak të përfshirjes së saj të gjerë në të gjithë llojet dhe tonet e lëkurës.

 

Një artiste shumë e suksesshme me një zë të mahnitshëm Rihanna është një nga artistët më të dëgjuara të të gjitha kohërave.

 

Këtu janë 9 thënie të Rihannës që do t’ju frymëzojnë për të jetuar jetën sipas kushteve tuaja.

“Lërini gjërat që ju bëjnë të ndiheni të vdekur! Jeta është me vlerë!”

“Unë qëndroj bindshëm në atë që besoj dhe shumë shpesh mund të jetë kundër mendimeve të njerëzve.”

“Sigurisht, ju dëshironi që të kishit bërë disa gjëra ndryshe. Por nuk ka kuptim të bëhesh i ngarkuar me keqardhje për gjërat që nuk ke fuqi për të ndryshuar.”

“Mbani sytë në vijën e finishit dhe jo në trazirat rreth jush.”

“Mos u fshih nga kush je.”

“Askush nuk mund ta kuptojë se çfarë ndjeni nëse nuk janë djegur në mënyrën se si jeni djegur ju.”

“Ju kurrë nuk mund të jeni mjaft të mirë për të gjithë, por gjithmonë do të jeni më të mirët për dikë.”

“Në minutën që mëson të duash veten, nuk do të dëshirosh të jesh askush tjetër.”

“Unë mendoj se shumë njerëz kanë frikë të jenë të lumtur për shkak të asaj që të tjerët mund të mendojnë.”