Highlight Storie Inspirimi

8 gjëra që duhet ti kujtoni kur gjërat ju shkojnë keq!

momente

Në jetë njeriu kalon shumë momente, të bukura e të vështira, momente gëzimi dhe hidhërimi.

E vërteta është se lumturia nuk është mungesa e problemeve, por aftësia për t’i zgjidhur ato.

Kërkoni gjithmonë që të shihni atë që keni, dhe jo atë që keni humbur.

Sepse nuk ka rëndësi ajo që bota merr prej jush; rëndësi ka ajo që bëni me atë që ju ka mbetur.

Kur mendoni se gjërat po ju shkojnë keq, hidhni një sy këshillave të mëposhtme, të përzgjedhura nga “Unik”

Çdo gjë mundet dhe do të ndryshojë!

Ti do ti presësh ndryshimet!

Është thjeshtë një përvojë e jetës!

Jo gjithmonë janë bekim gjërat me të cilat sprovohesh!

Lejoje vetën tënde të argëtohet pak

Bëhu i mirë me vetën, është terapia më e mirë!

Negativiteti i të tjerëve nuk duhet të jetë shqetësim për ty!

Gjithmonë, gjithmonë dhe përgjithmonë ka diçka në jetë për të cilën duhet të jesh falënderues.