Highlight Të tjera

7 thënie që të besoni thellë në vetvete

thënie

Nëse do të duhej të gjenim një definicon për vetë-besimin në pak fjalë, do të mund ti referohemi si aftësia ynë për të arritur një qëllim. Do të thotë të ndihesh mirë për atë që je, pavarësisht rrethanave.

Përderisa duket që disa njerëz kanë vetëbesim të lartë naturalisht, të tjerët ëndërrojnë të arrijnë në këtë ditë.

Sidoqoftë, ka një vijë të hollë mes vetë-besimit e arrogancës, që shumë pak mund ta kuptojnë. Arroganca është vetëbesim i rremë dhe shumë i dëmshëm.

Për ju, kemi mbledhur 7 thënie për të ngritur vetëbesimin tuaj.

“Cfarë do të mund të arrinim, nëse do ta dinim që kurrë nuk do të dështonim?” ~Eleanor Roosevelt

“Gjithmonë tregohu vetvetja dhe ke besim në ty.” ~Bruce Lee

“Është vetëbesimi në trupin, mendjen e shpirtin tonë që na lejon të kërkojmë aventura të reja.” ~Oprah Winfrey

“Nëse dëgjon një zë brenda vetes që të thotë ‘ti nuk mund të pikturosh,’ atëherë pikturo me gjithë zemër, dhe ai zë do të pushojë.” ~Vincent Van Gogh

“Së pari duaje veten dhe pastaj cdo gjë do të bjerë në vijë. Ju duhet ta dashuroni veten që të arrini dicka në këtë botë.” ~Lucille Ball

“Thjesht beso në veten tënde. Edhe nëse nuk beson, shtiru, dhe eventualisht, do ta bësh.” ~Venus Ëilliams

“Dyshimi vret më shumë ëndrra se dështimi.” ~Suzy Kassem