Highlight Të tjera

7 thënie nga Stevie Nicks për t’iu ndihmuar të shikoni anën e ndritshme të jetës

thënie

Këngëtarja e njohur Stevie Nicks, e njohur për imazhin e saj mistik.

Qysh nga vegjëlia, Stevie dashuronte muzikën. Pasi mori kitarën e saj të parë, filloi të shkruante tekste poetike e simbolike.

Ja ku janë 10 thënie nga Stevie Nicks për t’iu ndihmuar të shikoni anën e ndritshme të jetës!

“Në të vërtetë, të gjithë ne kemi shumë magji përbrenda… mirëpo vetëm ata që e pranojnë do ta kuptojnë.”

“Kurrë nuk mund ti ikësh zërit të gruas që të dashuron.”

“Unë nuk kam frikë. E dini pse? Sepse nuk mund ta përballoj atë.”

“Mendoj që jam me të vjetrën, dhe jam fantastike!”

“Dashuria është vetëm një yll larg.”

“Kujdesi për vetën, është diçka që nëna ime gjithmonë ka insistuar që unë ta përvetësojë.”

“Dua ti përshtatem moshës. Nuk dua të jem ajo vajzë që kur sheh anash të duket si 25, por kur kthehet përpara duket si 90 vjeçare.”