Highlight

7 thënie nga reperi Tupac për t’iu ndihmuar të tejkaloni sfidat e jetës

Tupac

Reperi legjendar Tupac konsiderohet si një ndër këngëtarët që lanë influencë ndërr vite, si dhe një ndër artistët më të mëdhenj.

Tupac filloi karrierën e tij si një vallëzues.

Sidoqoftë karriera e tij mori një kthesë tjetër dhe ai u bë një reper i cili shpërndau mesazhe mjaft të forta kundër racizmit, dhunës dhe problemeve tjera të shoqërisë.

Disa konspiracione thuan se ai është ende gjallë. Por sido që të jetë, muzika e tij kurrë nuk do të vdesë.

Ja ku janë 7 thënie nga reperi Tupac për t’iu ndihmuar të tejkaloni sfidat e jetës:

“Vdekja nuk është humbja më e madhe në jetë. Humbja më e madhe është shpresa që vdes brenda kur jeni ende gjallë. Kurrë mos u dorëzoni.”

“Ata kanë para për luftë, por jo të ushqejnë të varfërit.”

“Gjatë jetës suaj, kurrë mos ndalo së ëndërruari. Askush nuk mund t’iu marrë ëndrrat.”

“Një frikacak vdes disa herë, një luftëtar vdes një herë.”

“Për cdo natë të errët, ka një ditë të ndritshme.”

“Ti duhet të ndryshosh diçka. Nëse sheh se mënyra e vjetër nuk po funksionon, është në dorën tënde të bësh këtë ndryshim.”

“Unë nuk po them që do të ndryshoj botën, por ju garantoj se mund të ndez një shkëndijë në trurin që mund ta bëjë këtë. “