Highlight Të tjera

7 thënie nga artisti J. Cole që do t’iu ndihmojnë të ushqeni ambiciet tuaja

thënie

Jermaine Lamarr Cole, i njohur is J.Cole është një reper amerikan. I sjellur në skenë nga Jay Z, Cole menaxhoi të bënte famë në industrinë e repit, për shkak të talentit të tij dhe dashurisë për muzikë.

Tani J Cole ka një jetë të cilën shumica e ëndërrojnë, mirëpo gjërat nuk kanë qenë gjithmonë kështu për të. Pak pas lindjes, babai i tij i la dhe u larguan.

Duke pasur probleme financiare, ata jetuan nëpër parqe derisa nëna e tij u ri-martua. Për fat të keq njerku I tij ushtronte dhunë dhe martesa u ndërpre. Shpejtë, nëna e tij u bë e varur nga droga.

J Cole mësoi veten të bënte rep e të prodhonte muzikë, punoi shumë, shiti shumë albume.

Këto janë disa nga thëniet e tij:

“Cdo gjë është e mundshme, thjesht duhet të ëndërroni si të mos kishte asnjë pengesë.”

“Unë I bëj shumë presion vetes. Nëse ndihem që diçka nuk është në rregull, punoj deri sa të ndihem që tashmë është. “

“Ne kemi ëndrra, dhe kemi të drejtë ti ndjekim ato.”

“Ndonjëherë ëndrrat tona bëhen realitet, ndonjëherë frikat janë ato që bëhen realitet.”

“Nëse e besoni, ky është hapi i parë. Hapi i dytë është, puna.”

“Thonë koha është flori, por nuk është. Nëse nuk kemi para, koha është e gjitha që kemi. “

“Nëse nuk i dinë ëndrrat e tua, nuk mund ti mposhtin ato.”