Highlight Të tjera

7 thënie legjendare nga George Carlin

George Carlin

George Carlin ishte një njeri që i kënaqte të gjithë pavarësisht faktit që i bëri njerëzit të qeshin mbi të gjitha me vete-vetën.

Cilido qoftë subjekti, ai gjithnjë kishte një mendim të qeshur për këtë dhe tërhoqi vëmendjen e auditorit tek shumë nga absurditetet e jetës të cilat kurrë nuk i kishin menduar.

Por ai gjithashtu përziu humorin e tij me reflektime të thella mbi jetën nga të cilat të gjithë mund të mësojmë.

Unik Portal ju sjellë \7 thënie legjendare nga George Carlin.

“Një ditë, ata do të ndërtojnë një makinë kohe, por askush nuk do të ketë kohë ta përdorë atë.”

“Nëse vërtet doni të dini se si t’i ndihmoni fëmijët tuaj, lini ata vetëm!”

“Nuk ka asgjë të keqe me këtë planet. Janë njerëzit ata që janë të çmendur!”

“Jetoni çdo ditë si të është dita e fundit e juaja … dhe përfundimisht do të jetë. Ju do të jeni plotësisht të përgatitur.”

“Çdo person i tretë në planet ka një lloj sëmundjeje psikologjike. Mendoni për dy miqtë tuaj më të mirë. Nëse ata të duken në rregull, atëherë duhet të jeni ju.”

“Shumica e njerëzve punojnë vetëm aq sa që të mos pushohen nga puna dhe paguhen vetëm aq sa për mos ta lënë.”

“Një shtëpi është vetëm një vend për të mbajtur gjërat tuaja derisa të dalësh dhe të marrësh më shumë gjëra.”