Highlight Storie Inspirimi Success ZONE

7 tekste nga Eminem që do t’ju bëjnë të mos hiqni dorë asnjëherë

Eminem


Një ndër reperët më të mirë, Eminem kurrë nuk ka ndaluar së na befasuari me tekstet e tija. Aftësitë e tija muzikore dhe pasioni e vendosën atë në maje të toplistave botërore.

Qysh nga viti 1999, kur ai krijoi albumin e tij të parë, ai ka vazhduar së krijuari këngë që ofrojnë emocione dhe shprehin realitetin e vështirë që Eminem ka kaluar, dhe sfidat me të cilat është përballur.

Nëse keni pasur nevojë për disa fjalë për t’iu shtyrë para atëherë më poshtë do të gjeni disa pjesë tekstesh nga Eminem:

“Ky është momenti yt, dhe cdo moment që e shpenzon, mundohu ta kujtosh sepse kurrë nuk mund ta kthesh mrapa.”

“Suksesi është opsioni im o vetëm, dështimi nuk është!”

“Kur them se do ta bëj, unë do ta bëj atë. Nuk dua ta di se cfarë mendoni, unë do ta bëj atë për mua.”

“Ju keni vetëm një mundësi të artë, mos e hargjoni atë.”

“Nuk ka mal që nuk mund ta ngjes, nuk ka kullë të paarritshme.”

“Por duhet të kërkosh brenda vetës,
Të gjesh fuqinë e brendshme,
Dhe të largosh gjithë dhimbjet,
Dhe të forcosh motivimin,
E kurrë të mos dorëzohesh, pavarësisht se sa herë thjesht do doje që e gjitha të përfundonte.”

“Sepse disa gjëra thjesht nuk përfundojnë,
është më mirë kur qëndrojën të njejta.”