Highlight Storie Inspirimi

7 shenja që tregojnë se keni takuar dikë nga jeta e kaluar

shenjat

A jeni ndalur ndonjëherë dhe keni menduar me vetën “Dua të di jetën time të kaluar, personat e dashur nga jeta e kaluar, përvojat e kaluara të jetës, marrëdhëniet me të tjerët, kujtimet e jetës së kaluar, historitë e kaluara të jetës, lidhjet e kaluara të jetës dhe shumë çka tjetër.

A keni përjetuar ndonjëherë këtë situatë më parë: takoni dikë për herë të parë, por ju ndjeheni sikur ju e njihni atë nga diku?

Ju thjesht nuk mund të dalloni se ku, por ju thjeshtë nuk mund ta tejkaloni  ndjenjën se ju dy jeni të lidhur disi.

Ne të gjithë e kemi përjetuar këtë “Déjà Vu” në një moment në jetën tonë. Tani, nuk mund të besosh në jetën e kaluar, por nganjëherë këto përvoja janë aq të fuqishme saqë ato mund të hapin mendjen tuaj për mundësinë e rezultateve të tjera. Nëse e përjetoni këtë ndjenjë, është e rëndësishme që të besoni.

Ky person po vjen përsëri në jetën tënde për një arsye. Nëse po kaloni nëpër një situate te tille atëherë duhet te dini që ju keni një lloj çështje të papërfunduar.

Portali “Unik” sjellë shtatë shenja që ju keni takuar një person nga jeta e kaluar:
  • Ju ndjeni emocione të mëdha kur e takoni
  • Ndjeheni të lirë dhe të sigurtë kur e shikoni në sy
  • Mund ta lexoni personin tjetër si një libër
  • Ju keni shumë kujtime me ta
  • Ju keni një lidhje të fortë, edhe kur jeni larg
  • Koha nuk do të thotë asgjë, ju ndjeheni njësoj

A besoni në ri-mishërim? A keni provuar ndonjëherë këto ndjenja? Na tregoni në hapësirën e komenteve.