Highlight Të tjera

7 shenja që jeni mallkuar nga dikush (magjia e zezë)…

magjia e zezë

Mallkimet janë një ndër praktikat më të zakonshme qysh nga fillimi i civilizimit njerëzor. Fatkeqësisht ky ritual është ende i përhapur në shumë pjesë të Botës. Në mënyrë që të mbrohemi nga mallkimet së pari duhet të dimë se me çfarë kemi të bëjmë.

 Këto janë 7 shenja që jeni mallkuar nga dikush!

1. Gjetja e gjërave të frikshme në shtëpinë tuaj;

Njerëzit e këqij duhet të krijojnë kontakt me ju në mënyrë që t’ju mallkojnë. Për ta bërë këtë ata duhet të përdorin mënyra të ndryshme. Më e zakonshmja është frika. Frika i lidhë njerëzit. Kur flasim nga ana psikologjike, nëse jemi të bindur se jemi mallkuar nga dikush, atëherë ne sillemi në atë mënyrë.

2. Simbole të çuditshme në shtëpinë tuaj;

Në mënyrë të njëjtë, njerëzit e këqij shënjojnë territorin me një simbol të çuditshëm e të frikshëm. Largojeni këtë simbol menjëherë!

3. Mungojnë fotografitë e juaja;

Fotografitë, sidomos ato jo-digjitale, besohen se përmbajnë një lloj energjie tuajën në to. Atom und të krijojnë një lidhje mes personit dhe fotografisë. Prandaj, fotografitë e humbura, mund të jenë një shenjë se dikush po I përdorë për ritual të këqija.

4. Humbja e gjërave shumë personale;

Të brendshmet (sidomos të veshura) kanë një energji aurike të fortë tuajën. Kjo lidhje mund të përdoret për të mirë e për të keq.

5. Lëngje të derdhura në pragun e derës, ose afër territorit tuaj;

Këto lëngje përdoren për t’iu mallkuar ju nga njerëz të këqij. Për ta bërë këtë ato duhen të derdhen zakonisht në pragun e derës tuaj, ose në shtëpi.

6. Dhimbje e pashpjeguar;

Ndonjëherë, një sulm mallkimi ndërhyn në energjinë tuaj, të cilën trupi mund ta ndjejë si dhimbje. Kjo dhimbje mund të jetë një indikator që diçka e keqe ka ndodhur, dhe vjen si një lajmërim. Sidomos nëse kjo dhimbje është një dhimbje që nuk e keni ndjerë më parë.

7. Kafshët shtëpiake sillen çuditshëm;

Zakonisht një mallkim tërheqë qeniet me energji më të ulët, që janë afër targetit. Prandaj kafshët, të cilët janë më senzitiv në dallimin e energjive, sillen çuditshëm.