Highlight Ushqehu shëndetshëm

7 përfitimet e provuara shëndetësore të boronicave

boronicave

Shpesh u referohet si një ‘super-ushqim’. Le të hetojmë përfitimet shëndetësore të boronicave.

A ju pëlqejnë boronicat? Nëse nuk ju pëlqen aroma e thartë e tyre, përfitimet e saj të mahnitshme mund të ndryshojnë mendjen tuaj.

Boronicat përmbajnë një sërë lëndësh ushqyese, vitamina dhe minerale që janë thelbësore për trupin tonë.

Një faktor i rëndësishëm i këtij fruti është ngjyra e tij intensive, e cila mund të jetë blu, ngjyrë kafe, ose një ngjyrë vjollce e thellë, pothuajse e zezë.

Këto ngjyra vijnë nga ‘anthocyanins’, komponent që i jep boronicave përfitimet e tyre shëndetësore.

Unik Portal ju sjellë 7 përfitimet e provuara shëndetësore të boronicave.

Këtu janë disa nga përfitimet shëndetësore të këtij fruti:

Boronica luftojnë infeksionet e traktit urinar;

Ato zvogëlojnë nivelet e kolesterolit;

Luftojnë kancerin;

Ato përmirësojnë tretjen;

Përmirësojnë kujtesën dhe koordinimin;

Kujdesen për të pamurit;

Përmirësojnë imunitetin tuaj.