Highlight Të tjera

6 thënie për të gjetur fuqinë tuaj të brendshme

thënie

A keni dëgjuar ndonjëherë për filmin “Wonder Woman”? Një film që ky që përcjellë një mesazh fuqizimi të rëndësishëm për të gjitha gratë, dhe është bërë një simbol i fuqisë femërore qysh në vitin 1941 kur së pari u lansua.

“Amazona e mrekullueshme” është një luftëtare e fortë, por që gjithmonë përpiqet tu rrijë larg konflikteve.

Kur ky film doli në treg, u paragjykua shumë, për shkak të paraqitjes së një gruaje të fortë me veshje më ‘provokative’ sipas asaj kohe.

Por pavarësisht kësaj, ky film arriti të bëhej një ikonë e fuqisë së grave. Dhe shërben si një inspirim për çdo vajzë e grua.

Këtu janë 6 thënie fuqizuese nga filmi “Wonder Woman”:

“Marrëveshja është një premtim, dhe premtimi duhet të jetë i pathyeshëm.”

“Cila doni t’iu sundojë më shumë? Frika apo kurioziteti?”

“Paqja është një virtyt. Një gjendje e mendjes, besimit dhe drejtësisë. Paqja nuk është thjesht mungesë lufte.”

“Fuqia pa vetë-kontrollin të shkatërron!”

“Gratë sillen si motra, sepse ju nuk e dini fuqinë e tyre të vërtetë.”

“Ajo që dikush bën me të vërtetën, është më e vështirë ta kuptosh se që e mendon ti.”