Highlight Kura natyrale Shëndeti

6 përbërës të mrekullueshëm që luftojnë kancerin!

kanceri

Kanceri është sëmundja e shekullit. Ende nuk jemi të sigurt për arsyet se përse sëmuren njerëzit me kancer, dhe as nuk e dimë plotësisht se si ta shërojmë atë.

Por kur vie puna tek shërimi, njerëzit kanë provuar shumë kura natyrale, dhe kanë ardhur në përfundim që këta përbërës kanë efekt të madh në luftën kundrejt kancerit dhe në shkatërrimin e qelizave kancerogjene.

Turmeriku: Turmeriku organik ngritë imunitetin dhe lufton infeksionet.

Vaji i farës së zezë: Largon kemikalet dhe parandalon rrezatimin.

Kërpudhat reishi: Këto kërpudha rregullojnë tensionin e gjakut dhe ndihmojnë në qetësimin e sistemit nervor.

Soda e bukës: Një lugë çaji sodë buke në ditë largon qelizat kancerogjene për shkak të përmbajtjes alkaline.

Hudhra: Hudhrat janë tejet të shëndetshme, në çdo aspekt, kështu duke ngritur imunitetin dhe duke luftuar infeksionet.

Farat e kajsisë: Janë shumë efektive në shkatërrimin e qelizave kancerogjene.