Highlight Storie Inspirimi

6 mësime nga Mbreti Solomon mbi gjërat më të rëndësishme në jetë

mbreti solomon

Kishte një njeri në historinë e njerëzimit, emri i të cilit u bë sinonim i mençurisë. Ai ishte një mbret, sundimtari legjendar Solomon, i cili me sukses e udhëhoqi kombin e tij në shkëlqim, pasuri dhe begati.

Ne në Unik Portal kemi mbledhur 8 mësime jete nga Mbreti Solomon, të cilat janë dëshmuar si të vërteta universale për shumë gjenerata anembanë botës.

Lexoni këto 6 thënie të mencura nga Mbreti Solomon.

Edhe budallenjtë mendohen të mençur kur heshtin.

Ti je më mirë të kesh një mik se të jesh vetëm. Nëse bie, miku yt mund të të ndihmojë të ngritesh. Por nëse bie pa pasur një mik pranë, ju jeni me të vërtetë në telashe.

Lumenjtë futen në det, por deti nuk mbushet kurrë plot. Pastaj uji kthehet përsëri në lumenj dhe rrjedh përsëri në det.

Së pari ju mësoni përulësinë, atherë ju përjetoni lavdinë.

Nervoza është e egër, dhe zemërimi është i mundimshëm, por kush është në gjendje të qëndrojë para xhelozisë?

Edhe në qeshje, zemra është e trishtuar, dhe fundi i gëzimit është hidhërimi.