Highlight Natyrë & Turizëm

5 vende ku mund të jetoni më mirë se në shtëpi

shtëpi

Ne gjetëm 5 vendet më të bukura në botë, ku jetesa është mjaft e lirë dhe e përballueshme. Por sidoqoftë bukuria e këtyre vendeve nuk mund të blihet me asnjë para. Janë vende aq magjepsëse saqë shumë nuk do të mendoheshin fare para se ti vizitonin. E ndoshta dikush edhe të jetonte në to. Shikoni se për cilat vende bëhet fjalë.

5 vende ku mund të jetoni më mirë se në shtëpi.

Kamboxhia

Kamboxhia është një vend i mirë për të vizituar nëse keni një buxhet të kufizuar. Por ju gjithashtu mund të jetoni atje në një bazë më të qëndrueshme në një pagë relativisht të ulët. Shumica e prodhimeve të detit këtu kushtojnë rreth 1 euro.

Vietnam

Një vend që nuk është shumë i frekuentuar nga turistët dhe ku mund të jetoni me vetëm 100-150 euro në muaj. Ky është Vietnami juglindor. Një vend me bukuri të paparë!

Laos

Laos njihet për malet e bukura, tempujt budist dhe manastiret. Dreka mund të kushtojë rreth 1-4 euro. Ky vend antik poashtu njihet për çmimet e ulëta të jetesës.

Nepal

Nepali njihet si qendra e spiritualitet në Azi. Një apartament një dhomë-she do t’iu kushtoj vetëm 1 euro në ditë.

Guatemala

Një qytet shumë ngjyrësh dhe mjaft i lirë për të jetuar. Një apartament me qira për një muaj do t’ju kushtojë rreth 150 euro.

A do të jetonit në këto vende kaq të bukura?