Highlight Natyrë & Turizëm

5 Udhëtime që duhen bërë para moshës 30 vjeçare

Udhëtime

Vitet e 20-ta janë vitet e juaja personale. Mjaftueshëm të pjekur për të bërë zgjedhjet e duhura por edhe ato të gabuara. Bëhuni egoist me kohën tuaj, udhëtoni, eksploroni, dashuroni, silluni të lirë! Më poshtë do të gjeni një listë të vendeve që duhen vizituar patjetër para se të mbushni të 30-at.

5. Ibiza;

Vështroni perëndimin e diellët në kafenë legjendare “Café del Mar”, ose vendosni të kërceni deri në mëngjes në disa nga lokalet e natës më të mëdha në botë.

4. Notoni në Australi;

Notoni në një ndër bregdetet më të bukura të Australisë bashkë me peshqit, breshkat, delfinët e balenat.

 

3. Festoni në Budapest;

Budapesti njihet për dy gjëra: festat e cmendura dhe banjot termale. Kur këto dyja kombinohen me të vertëtë do të argëtoheni dhe nuk do ta harroni kurrë atë.

2. Ngjituni në Machu Picchu në Peru;


Nëse nuk jeni ngjitur në Machu Picchu atëherë keni humbur shumë. Qyteti i zhdukur i Incas, nuk mund të harrohet lehtë.

1. Karnivalet e Rio De Janeiro-s.

Rio de Janeiro është kryeqyteti i karnevaleve.