Dashuria Highlight

5 thënie që do t’ju ndihmojnë të shëroni plagët e ndarjes më shpejtë

thënie

Përderisa të gjithë kemi një opinion ndryshe se si ti kalojmë ndarjet, të gjithë eksperiencojmë një thyerje zemre ndryshe nga të tjerët. Por një gjë është e sigurt. Ndarjet kurrë nuk janë të mira ose të lehta.

Ndonjëherë njerëzit largohen, e ndonjëherë jemi ne ata që largohemi. Sidoqoftë, ne duhet të fokusohemi në të njëjtën gjë. Ta tejkalojmë këtë situatë. Por si ta bëjmë këtë gjë?

Nuk ka një ‘recetë’ se si ta bëjmë këtë. Çdo individ e përjeton këtë situatë ndryshe nga tjetri.

Mirëpo ne ju sjellim disa thënie që të paktën do të lehtësojnë dhimbjet e juaja nga ndarja me partnerin tuaj.

5 thënie që do t’ju ndihmojnë të shëroni plagët e ndarjes më shpejtë.

“Kur dikush largohet, është sepse dikush tjetër është gati për të ardhur.” ~Paulo Coelho

“Koha më e mirë për të kuptuar kush jeni dhe se çfarë doni në jetë? Menjëherë pas ndarjes.” ~Mandy Hale

“Durimi është çelësi për të tejkaluar një ndarje.” ~Drake

“Si e dini që ka përfunduar? Kur ndiheni më shumë të dashuruar në kujtime se në personin që po qëndron pranë teje.” ~Gunnar Ardelius

“Unë nuk do të mundohen që tit ë më duash, të më respektosh. Unë meritoj më shumë se kaq. Tung!” ~Steve Maraboli