Highlight Të tjera

5 thënie nga Selena Gomez për të gjetur vetëbesimin

Selena Gomez është një këngëtare, aktore dhe producente amerikane që ka filluar karrierën e saj në moshë të re duke interpretuar në “Barney & Friends”, një seri televizive për fëmijë.

Arritja e saj e vërtetë, megjithatë, ishte roli kryesor që luajti në “Magjistarët e Waverly Place”. Pas lulëzimit në një zonjë të re simpatike, Gomez filloi të përqëndrohet gjithashtu në karrierën e saj muzikore. Kështu, në vitin 2009, ajo lëshoi albumin e saj debutues me emrin “Kiss and Tell”.

Fatkeqësisht, në vitin 2014 është raportuar se Gomez filloi luftën me sëmundjen ‘Lupus’. Së bashku me simptomat fizike, përkeqësimi i sëmundjes shkaktoi depresion, sulme paniku, dhe përfundimisht e detyroi atë ti nënshtrohej një transplantimi të veshkave. U bë një çështje jete dhe vdekjeje, duke marrë parasysh listat e gjata të pritjes për gjetjen e një donator.

Mikja e saj, Francia Raisa, I shpëtoi jetën, pasi Selena ishte dy javë larg nga dështimi i veshkave.
Këtu janë 5 thënie nga Selena Gomez për të gjetur vetëbesimin:

“Njerëzit futen në jetën tuaj për një stinë, për arsye të ndryshme, dhe për t’ju mësuar diçka.”

“Kam mësuar se ka pushtet thellë brenda vetes dhe mund ta gjeni kur nuk hiqni dorë nga vetja dhe kur kërkoni ndihmë.”

“Nëse jeni në gjendje të shikoni veten në pasqyrë çdo ditë me vendimet që bëni, atëherë fillon fuqia.”

”Unë nuk marr asgjë në jetën time personale shumë seriozisht. Kam miq të mirë dhe një grup të ngushtë njerëzish që i dua. Ndihem sikur çdo gjë tjetër do të vijë vetvetiu.”

“Të gjithë njerëzit që mundohen të më rrëzojnë, më frymëzojnë vetëm për të bërë më mirë.”