Highlight Të tjera

5 shenja që tregojnë se ju jeni një person shumë i ndjeshëm

shenja

A ju është thënë ndonjëherë që ju jeni shumë i ndjeshëm ndaj një personi apo shumë emocional?

Thjesht mund të jetë që ju jeni një person shumë i ndjeshëm dhe me një shpirt të ndjeshëm. Sot ne do të shqyrtojmë gjashtë shenja që i përshtaten kësaj kategorie. Kjo nuk është diçka që ju duhet të ndjeni si turp  dhe duhet të kuptoni se të kesh një shpirt shumë të ndjeshëm do të thotë të ndihesh shumë thellë, të kesh një zemër të madhe dhe të vlerësosh bukurinë në botë.

 

  1. Jeni intuitiv

Ju keni intuitë shumë të zhvilluar. Parandieni shumë dhe përafërsisht arrini të kuptoni se çfarë të tjerët kanë për t’ju thënë rreth diçkaje.

  1. Ju ndjeni negativisht

Juve ju bëjnë keq skenat negative dhe kryesisht jeni të prirur t’iu shmangeni emocioneve negative,  të tilla si zemërimi, zëra të ngritur ose konflikte. Këto emocione mund t’ju bëjnë të ndiheni të sëmurë fizikisht. Ju gjithashtu i shmangeni lajmeve negative në tv, filmave të dhunshëm sepse jeni person shumë i butë dhe i ndjeshëm.

  1. Jeni të lodhur shpesh

Meqenëse ndiheni kaq thellë dhe vazhdimisht ndjeni emocionet e të tjerëve, do të ndiheni të lodhur . Ju mund të ndjeheni  aq të lodhur emocionalisht dhe ta trajtoni gjithë këtë si një sëmundje.

  1. Njerëzit ju tregojnë

Njerëzit shpesh do të komentojnë se dikush është tepër i ndjeshëm në një situatë. Ata mund të ju tregojnë se ju mbani zemrën tuaj në mëngë tuaj. Megjithatë, gjithashtu do të dëgjoni se ju jeni dëgjuesi më i mirë dhe ata do t’ju tregojnë gjëra që ata normalisht nuk do t’i tregojnë të tjerëve, sepse ata e dinë që ju do të kujdeseni dhe dëgjoni me të vërtetë ata.

  1. Jeni shumë imagjinues dhe keni një jetë të brendshme aktive

Ju jeni shumë krijues, i dashur dhe keni një imagjinatë të fortë. Ju keni pasion ndaj arteve dhe e përdorni këtë në kreativitetin tuaj. Shpesh mund të gjeni vetën duke ëndërruar gjatë gjithë ditës./Unik Portal/