Highlight Ushqehu shëndetshëm

5 kombinime ushqimore që mund të shkatërrojnë shëndetin tuaj

kombinime ushqimore

Janë disa kombinime ushqimesh që mund të ndikojnë në sistemin tuaj të tretjes. Këto kombinime ju bëjnë të ndiheni të sëmurë.

Kujdes me ushqimin që konsumoni!

Unik Portal ju sjellë këto 5 kombinime ushqimore të dëmshme.

Senduiç dhe kafe – Një kombinim mjaft i dëmshëm për shëndetin tuaj.

Domatet dhe trangujt – Kombinim shumë i shpeshtë sidomos për një sallatë vere. Sidoqoftë studimet tregojnë se ky kombinim nuk është i duhuri.

Patatet dhe mishi – Kush mund ti rezistojë pomfritit së bashku me mish vici? Ky është një kombinim mjaft i rëndë që mund të shkaktojë probleme për sistemin tuaj të tretjes.

Pasta dhe mishi I bluar – E njëjta gjë vlen edhe për këtë kombinim ushqimesh. Ky kombinim krijon një përzirje kqë mund të qoj tek Diabeti.


Birra dhe kikirikët – Një kombinim i pëlqyer nga pothuajse të gjithë. Por kjo do të thotë shumë dehidrim për organizmin tuaj. Kujdes!