Highlight Modë & Bukuri

5 kombinime klasike të veshjes për të përçuar imazhin perfekt

Ne duam të dukemi bukur, dhe me stil gjatë gjithë vitit, por ndonjëherë thjesht nuk mund të gjejmë kombinimet perfekte.

Dhe veshja ynë pa dyshim është çelësi drejt suksesit!

Në këto raste, Unik Portal ka përgatitur disa kombinime që do t’ju ndihmojnë të përçoni imazhin që ju dëshironi.

Prandaj, shikoni 5 kombinime klasike të veshjes dhe ngjyrave.

Nëse vishni ngjyrën e kuqe, bëhuni gati të jeni në qendër të vëmendjes: kjo ngjyrë është për njerëzit me vetëbesim të plotë.

Një kombinim i këtyre ngjyrave do të thotë të dukesh me stil.

E bardha kombinohet me pothuajse të gjitha ngjyrat e tjera.

Për një veshje më të thjeshtë kombinojeni atë me nuancat e ngjyrës së kafesë.

Ngjyrat e xhinseve ndryshe të njohura si ngjyrat ‘denim’ në botën e modës, ishin harruar për ca kohë.

Mirëpo ato janë kthyer prapë këtë vit. Tregohuni të guximshëm dhe vishni këtë kombinim!

Ngjyra ‘Marsala’, një ngjyrë me të vërtetë e bukur. E cila mori emrin sipas verës siciliane, Marsala.

Është e lehtë të kombinoni këtë ngjyrë, ajo shkon sidomos shumë mirë me ngjyrën e zezë, të bardhë dhe ngjyrë hiri.

Ngjyra ‘Mustardë’ është komentuar shumë vitet e fundit. Si duket ajo nuk do të largohet nga dollapi ynë as këtë vit.

Ajo kombinohet shumë mirë me ngjyrë kafe, çokollate, bezhë apo e verdhë.