Highlight Të tjera

5 fakte që tregojnë se ti je një engjëll!

engjëll

Në një nivel të thellë shpirtëror, gjithçka është bërë nga drita dhe energjia. Disa njerëz janë më shumë në përputhje me ndjenjën e tyre shpirtërore ose kanë disa karakteristika që u lejojnë atyre të dridhen në një frekuencë më të lartë. Midis këtyre njerëzve janë personat që njihen si “engjëll toke”, qenie që janë sjellë në këtë planet për ti shërbyer njerëzimit dhe tokës.

Kjo nuk do të thotë që mishërimi yt njerëzor është i përsosur ose i drejtë ose madje i mirë gjatë gjithë kohës. Engjëjt e Tokës janë njerëz të pabesueshëm që kalojnë shumë kohë duke menduar për botën dhe se si mund ta ndihmojnë atë. Ata shpesh do të enden për orë të tëra në natyrë, ku ndjehen më të gjallë dhe heqin dorë nga shumë pasuri materiale.

Ndonëse shtigjet e udhëtimit të engjëjve në tokë mund të jenë të vështira në kohë, duhet të qëndroni të palëkundur me qëllimin tuaj. Kur ta bëni këtë, ju do të shkëlqeni më me shkëlqim se kurrë më parë. Le të hapen ata krahë drite, engjëll toke.

Ja si mund ta kuptoni nëse jeni një engjëll tokësor:

1. Ndjeshmëri e lartë;

Engjëjt e Tokës nuk zbritën thjeshtë në Tokë për të kaluar ditët e tyre duke punuar një punë të zakonshme, edhe pse ka shumë prej tyre që e bëjnë. Ruajtja e planetit dhe njerëzve në të është një barrë e rëndë, dhe meqë engjëjt në tokë mund të ndiejnë dhimbjen e botës dhe njerëzve, ata shpesh do të bëhen të frustruar, të lodhur dhe të dëshpëruar kur e shohin se vështirë po arrijnë ta bëjnë këtë.Vende të zhurmshme të mbushura me njerëz nuk janë të këndshëm për engjëllin shumë të ndjeshëm të tokës, i cili preferon paqen. Engjëjt e Tokës, si empatikët, nuk mund të tolerojnë shfaqje të pahijshme të dhunës dhe negativitetit.

2. Mëshirë të thellë;

Siç u përmend më herët, engjëjt në tokë i ndiejnë gjërat shumë thellë. Mjafton që ta shohin dikë dhe e dinë nëse ai/ajo po vuan. Engjëlli i tokës përpiqet menjëherë ta bëjnë këtë person të ndihet më mirë, me pozitiv.

3.Nevojë për të qëndruar vetëm;

Vetmia është pjesë e domosdoshme e çdo jete të engjëllit të tokës, edhe pse ndihen larg njerëzve që duan ti mbrojnë, ata kanë nevoje të rimbushin nivelet e tyre të energjisë. Ndonjëherë kjo do të thotë të kalosh ditë brenda me një libër. Për të tjerët,kjo kohë mund të jetë ideale për ore të tëra meditim.

4. Intuita e fortë;

Aktualisht thuhet se engjëjt në tokë janë të ndjeshëm. Ky hiper-ndërgjegjësim për emocionet dhe energjinë nxit besimin në intuitë. Engjëjt e Tokës janë të braktisur në fuqinë e nëntë. Prandaj, nëse jeni një engjëll i tokës, do të jeni krijues, histori dashurie, muzikë dhe do të lidheni me njerëz në një nivel shumë më intuitiv. “Zemra mbi kokën” është motoja juaj.

5. Qëllimi;

Ndryshe nga njerëzit “normalë”, një engjëll tokë është një ujk i vetmuar. Ju do të keni tendencë të mendoni jashtë kutisë. Si një engjëll toke, rregullat normale që shumica e njerëzve i kanë zgjedhur ti jetojnë nuk janë rregulla domosdoshmërisht të zbatueshme nga ju… sepse ju kërkoni të thyeni ato.