Dashuria Familja Highlight

4 rregullat e martesës që kurrë nuk duhet ti theni

rregullat e martesës

Jeta do të ishte shumë më pak problematike nëse do të kishim një fletë kopjimi me përgjigje që na tregojnë se çfarë të bëjmë në situata të vështira.
Unik Portal I njeh disa secrete për mënyrën se si duhet të mbash një marrëdhënie afatgjatë.

Këto janë 4 rregullat e martesës që kurrë nuk duhet ti theni.

Kurrë nuk mund ta bëni dikë t’ju dashurojë;

Njerëzit nuk janë të detyruar t’ua kthejnë dashurinë. Ju vështirë se do të jeni në gjendje të doni dikë që është me kokë e thembra në dashuri me ju, nëse nuk ju pëlqen juve, a do ta donit?
Ne duhet t’i trajtojmë ndjenjat dhe zgjedhjet e të tjerëve me respekt. Ju mund të përmirësoni veten dhe të bëheni më mirë. Pastaj personi, dashuria e të cilit po përpiqeni të fitoni, do të vendosë për veten e tyre nëse jeni të denjë për ndjenjat e tyre.

Nëse ju duan, ju do ta ndjeni këtë;

Gjithkush ka të paktën një ide të përafërt se si duket dashuria. Ju patjetër do ta vini re nëse dikush ju veçon nga të tjerët, kalon shumë kohë me ju, ju respekton dhe kujdeset për ndjenjat tuaja – pavarësisht se si ndodh.

Ju duhet ta doni vetën së pari para se të doni dikë tjetër;

Të duash veten nuk është egoizëm apo vendosja e kurorës në kokën tënde: është respekti për dëshirat dhe ndjenjat tuaja. Kjo do të thotë që kurrë nuk do të tradhtoni veten për hir të kënaqësive të të tjerëve.

Mos e mbani afër dikë që nuk ju do më;

Ky është një gabim i zakonshëm. Sado mizore kjo mund të tingëllojë, askush nuk eshte i detyruar të ju dashurojë përgjithmoneë.
Dhe nëse ndodh që ndjenjat kalojnë, mendoni se çfarë është më mirë: t’i jepni fund historisë së vjetër dhe të filloni një të re ose ti impononi vetës dikë që nuk ju do?