Highlight Storie Inspirimi Të tjera

4 mësime jete nga një ndër njerëzit më të pasur në botë, Warren Buffett

Warren Buffet

Warren Buffet, njeriu më i pasur në botë ka shumë nga urtësia e tij për ta shpërndarë me botën. Është e vështirë ti mbulosh të gjithë ato që mund të mësojmë nga Buffett mirëpo disa nga to mund ti gjeni më poshtë dhe ti implementoni në jetën tuaj të përditshme.

1. Vetë-kontrolli është një ndër celësat drejt suksesit;

Është vetë-kontrolli që ka lejuar Buffett të arrijë e të prekë majet e suksesit.

2. Bëjeni atë që doni;

Ndoshta duket surprizuese ta dëgjojmë këtë nga një investitor nga Ëall Street mirëpo Buffett me të vërtetë dashuron atë që bën, dhe këtë mund ta shihni në performancën e tij. Nëse ju nuk keni pasion për atë që bëni kurrë nuk do të përformoni më së miri.

3. Kujdes si e shpenzoni kohën tuaj;

Buffett kujdesën shumë për të shpenzuar kohën më së miri.

4. Aftësitë komunikuese janë kulmi;

Aftësitë komunikuese të zhvilluara janë ndër më të rëndësishmet për të arritur suksesin, por është një ndër aftësitë që ne shpesh i kemi lënë anash./UnikPortal/