Highlight Të tjera

30 zakone për të gjetur ose rikthyer lumturinë!

A jeni lodhur nga mendimet negative që ju sillen vërdallë nëpër kokë? A jeni lodhur nga të jetuarit pa një plan, pa ëndrra, dhe pa ide konkrete se çfarë doni të bëni me vetën tuaj?

A jeni te gatshëm të ndryshoni?

Ja 30 zakonet që ju propozon “Unik” për të gjetur lumturinë.

1. Ji i sjellshëm.
2. Ushqehu shëndetshëm.
3. Ushtro.

4. Medito.
5. Ji i/e ëmbël.
6.Ëndërro larg.

7. Ji I durueshëm
8. Mos gjyko
9. Buzëqesh shpesh
10. Duaje vetën;

11. Fal lehtë.
12. Ji mirënjohës.
13. Mendo pozitivisht.
14. Pi shumë ujë.
15. Beso në vetë.

16. Ji mendje hapur.
17.Vendos nevojat e tua në rënd të parë.
18.Mos gjej justifike për çdo gjë.
19.Fol mirë për të tjerët.

20. Dëgjo që të kuptosh.
21. Zgjidh besimin para frikës.
22. Bëj maksimumin tani.
23. Ushtro vetdisiplinën.

lupus

24. Shiko kah ana e ndritur.
25. Redukto krahasimet shoqërore.
26. Shiko gabimet si mundësi.
27. Mos i merr mendimet afër zemrës.

28. Zgjedhë miq që të dërgon më lartë.
29.Lëri mbrapa gjërat që s’mund të ndryshohen.
30. Flej mirë.