Highlight Storie Inspirimi

30 mënyra për të larguar nervozen në çast!

1. Merrni frymë thellë.
2. Dilni të ecni apo të vraponi.
3. Gatuani diçka të shëndetshme.
4. Vizatoni, ngjyrosni apo krijoni diçka të re.
5. Lexoni një libër, ose një revistë.
6. Shkruani diçka.
7. Filloni një blog ose një ueb faqe.
8. Dëgjoni muzikë.


9. Shkoni në një koncert.
10.Provoni Yoga.
11. Pastroni shtëpinë ose apartmentin.
12. Thirrni një mik apo familjar.
13. Takohuni me një mik ose familjar.
14. Filloni të mbani një ditar dhe shkruani në të çdo ditë. Shkruani se si ndiheni, mendimet që keni, çfarë tërheq mendimet negative.
15. Bëni një pushim nga telefoni, kompjuteri dhe media sociale.
16. Bëni diçka për veten tuaj pa influence negative nga bota e jashtme.
17. Shkruani të gjitha gjërat për të cilat jeni mirënjohës.
18. Shkruani të gjitha gjërat që dashuroni tek vetja.
19. Ndani ca kohë për të kuptuar se si ndiheni. Pastaj pranojeni ndjenjën në vend që ta injoroni.
20. Mundohuni të shndërroni mendimet negative në pozitive.
21. Meditoni.
22. Lexoni thënie inspiruese.


23. Bëni një udhëtim jashtë qytetit.
24. Bëni një sy gjumë.
25. Qani nëse keni nevojë.
26. Kërkoni për ndihmë profesionale, nëse keni nevojë.
27. Mësoni të luani një instrument muzikor.
28. Mësoni vetes diçka të re.
29. Shikoni fotografi të lumtura.
30. Faleni veten nëse keni bërë ndonjë gabim!