Highlight Receta

3 receta të shëndetshme pure për beben tuaj

beben tuaj

Nëse doni që fëmija juaj të jetë i shëndetshëm atëherë ushqimi më i mirë për të është i përgatitur vet në shtëpi.

Unik Portal ju sjellë 3 receta të shëndetshme të bëra pure vetëm për beben tuaj.

1. Mollë, spinaq dhe bizele;

Një recetë shumë e shëndetshme që përbën mjaftueshëm ushqime “të gjelbra”. Futni të gjitha në një blender dhe bëni një pure të shijshme.

2. Mish pule dhe karrota;

Një recetë shumë e shijshme me mish të bardhë dhe karrota. Lërini të zihen për një kohë të gjatë. Pastaj bërini pure për beben tuaj. Përzini me oriz ose quinoa.

3. Mollë dhe kungull;

Një recetë e ëmbël dhe e shijshme për fëmijët tuaj. Krijoni një pure nga këta dy përbërës.