Highlight Storie Inspirimi

24 mënyra kujdes për vete kur jeni në ditë të këqija!

mënyra

Secili njeri përjeton herë pas herë ditë të vështira, ditë pa disponim dhe ditë kur ndihet pa pikë vullneti për të kryer angazhimet që ka. Por,në shumë raste ju mund ta bëni ditën tuaj të marrë kahje tjetër dhe të dukët ditë e mirë, sikur ditët e tjera.

Unik ka 24 këshilla për të gjithë ata që sot janë duke kaluar një ditë të keqe.
 1. Bëni një dush në një vaskë plotë ujë të ngrohtë dhe aromatizues me efekt relaksues.
 2. Lexoni një libër të mirë.
 3. Lexoni një libër të mirë mbi zhvillimin personal.
 4. Lexoni revistat e pëlqyera.
 5. Bën një vallëzim i vetëm
 6. Dëgjoni këngë relaksuese
 7. Listoni 10 gjëra për të cilat ndiheni mirënjohës në jetë
 8. Luani me ndonjë kafshë
 9. Meditoni disa minuta

 1. Luani ndonjë lojë që ju pëlqen
 2. Vështron retë
 3. Numëroni yjet
 4. Merr frymë thellë herë pas herë
 5. Bëj “unfollow” njerëzit negativë në rrjetet sociale
 6. Ndale internetin për 1 orë
 7. Bëj Yoga ose ushtrime këmbësh
 8. Flej pak
 9. Shiko filmin e pëlqyer

 1. Thuaj afirmime pozitive
 2. Rrini gjithë ditën në pizhama
 3. Vishu bukur pa ndonjë arsye
 4. Pi disa gotë ujë gjatë ditës
 5. Largo nga shtëpia tri gjëra që s’të duhen
 6. Shkruaj në ditarin tënd për atë që po ndjeni.