Highlight Shëndeti Ushqehu shëndetshëm

22 Ushqimet më të fuqishme të luftës kundër kancerit

ushqimet

Nëse po frikësoheni nga prekja më sëmundjen e kancerit, atëherë duhet ta hani ushqime që e luftojnë këtë sëmundje. Kështu do të mund ta ruani shëndetin tuaj.

Sipas të dhënave  të fundit, vlerësohet se më pak se një e treta e të gjitha llojeve të kancereve kanë një komponent gjenetike.

Pjesa tjetër janë shkaktohen nga një kombinim i faktorëve të jetesës si ambienti, dieta dhe sjellja.

Nëse qëndroni aktiv, shmangni toksinat sa më shumë të jetë e mundur dhe hani shëndetshëm, ju do të zvogëloni në mënyrë drastike shanset tuaj për të zhvilluar kancerin.

Unik ju sjellë në listë me 22 ushqime që luftojnë kancerin dhe të cilat gjenden lehtësisht në tregjet tona.

Çaj jeshil, boronica, mjedrat, manaferrat, limoni, qepa, perimet e gjelbra, kale, turmeriku, artichoket, hudhra, domatja, vaj i ullirit, çokollata e zeze, oregano, xhenxhefili, avokado, frutat e thata, brokoli, lule lakra, kërpudhat, lakra brukseli (lakrushe)

Çaji jeshil është në krye të listës së ushqimit për parandalimin e kancerit, pasi përmban dy përberës të shkëlqyeshëm antioksidues.