Highlight Të tjera

15 mënyra pozitive për ti larguar mendimet e këqija

mendimet e këqija

Është me të vërtetë e rëndësishme të pë5rdorni strategji relakusese kur vie puna tek gjendja emocionale e rëndë.

Unik Portal ju sjellë disa mënyra për tu përballur me mendimet tuaja më të errëta, dhe të liroheni plotësisht prej tyre me këto metoda.

25 mënyra pozitive për ti larguar mendimet e këqija.

1. Kujtojini vetës gjithmonë se emocionet negative nuk mund të zgjasin përherë.

2. Shkruani mendimet e juaja negative në një fletë të pastër, dhe pastaj shqyjeni atë.

3. Dilni për t’I blerë vetës një dhuratë!

4. Qani nëse e ndjeni se keni nevojë për të qarë.

5. Praktikoni teknikat e meditimit.

6. Merrni frymë thellë disa herë.

7. Dilni për një shëtitje në natyrë.

8. Bëni një pushim nga rrjetet sociale.

9. Shkruani në një fletë të gjitha gjërat për të cilat jeni mirënjohs.

10. SHkruani në një fletë të gjitha gjërat që I doni pë veten.

11. Bëni një udhëtim jashtë qytetit, dicka të re jashtë rutinës suaj të përditshme.

12. Shikoni video qesharake në internet.

13. Faleni veten nëse keni bërë ndonjë gabim.

14. Dëgjoni muzikë që ju bën të ndiheni më të lumtur.

15. Takohuni me miq dhe familjar.

Krijoni edhe ju vet një listë të tillë!