Dashuria Highlight

11 shenja që tregojnë se ju jeni një opsion për të dhe jo prioritet

prioritet

 

Një nga gjërat më të vështira që kemi ndonjëherë për të mësuar në jetë është se njerëzit nuk janë gjithmonë aq të sinqertë sa duken dhe jo gjithmonë ne jemi të rëndësishëm për ta, aq sa duam.

A e gjeni vetën vazhdimisht në situatat kur vetëm ju ipni nga vetja, bëni veprime të vazhdueshme për të kontribuar në një lidhje dhe personi tjetër nuk bën asgjë për këtë?

Mos harroni për juve duhet të jetë prioritet që ta gjeni dike për tu lidhur me të, që më të vërtetë do t’ju ketë juve prioritet.

Unik ju sjell 11 shenja që tregojnë se ju jeni vetëm një opsion për të dhe jo prioritet.

 

  1. Ju vazhdimisht e zini atë duke ju gënjyer, edhe për gjëra krejt të parëndësishme.
  2. Ai/ajo ju anashkalon kur është fjala për evente dhe ndeja me miq. Ju duhet ta kuptoni se jeni vetëm një opsion për të nëse ai/ajo vazhdimisht i ikë rastit për të shkuar nëpër ndeja dhe evente me ju.
  3. Ai/ajo kurrë nuk kujton asgjë për ato që i keni folur ju.

4.Ai ndërron planet që keni bërë bashkë, pra gjithmonë në kohën kur e keni lënë të jeni së bashku i del ndonjë angazhim.

  1. Bëjnë justifikime për sjelljen e tyre të keqe.

6.Ai/ajo gjithmonë kërkon që planet ti bëni ju.

  1. Ju ndjeheni të pakënaqur në këtë lidhje.
  2. Duhen orë ose ditë për t’u përgjigjur në një pyetje tuajën.
  3. Ju shmangni bërjen e planeve me të tjerët, sepse jeni duke pritur që ai/ajo t’ju thërras
  4. Ju keni provuar çdo gjë që lidhja e juaj të funksionojë
  5. E gjithë marrëdhënia e juaj nis dhe përfundon në shtëpi, asnjëherë nuk dilni bashkë.