Highlight Natyrë & Turizëm

10 vende të vogla që duken aq bukur sa nuk do t’ju besoni syve

vende

Vendet e mëposhtme të vogla janë padyshim disa nga më të mrekullueshmit dhe fantastikët në planet.

Ato duken si ilustrime nga përralla, duke ju kapur me përsosmërinë e tyre.

Ju keni mbetur me vetëm një pyetje në kokën tuaj: cilit duhet ti drejtohem për herë të parë?

Unik Portal ju sjellë 10 vende të vogla që duken aq bukur sa nuk do t’ju besoni syve.

1. Burano, Itali;

2. Bled, Sloveni;

3. Kakortok, Greenland

4. Hallstatt, Austri;

5. Riomaggiore, Itali;

6. Zermatt, Switzerland;

7. Moselle, Gjermani;

8. Vang Vieng, Laos;

9. Colmar, Francë;

10. Xitang, Kinë;