Highlight Storie Inspirimi Success ZONE

 10 thënie nga Angelina Jolie që do t’ju ndihmojnë të ndiqni ëndrrën tuaj

Angelina Jolie
Nëse duhej ta përshkruanim Angelina Jolie në një fjalë padyshim që ajo do të ishte “zemërgjerë”.
Nënë e gjashtë fëmijëve (tre prej tyre të adoptuar) është shumë e angazhuar në aktivitete humanitare në të gjithë botën.

Nuk janë arritjet e saj ato që na impresionojnë por mënyra se si është bërë një model për të gjithë ne duke ndjekur ëndrrën e saj dhe duke ndihmuar të tjerët.

Ja 10 thënie të Angelina Jolie për t’iu ndihmuar të ndiqni ëndrrat e juaja:

1. “Jeta vjen me shumë sfida. Ato që nuk do të duhej të na frikësonin, janë ato që mund ti kontrollojmë.”

2. “Pa dhimbje, nuk do të kishte vuajtje. Pa vuajtje kurrë nuk do të mësonim nga gabimet tona. Për të bërë gjënë e duhur, dhimbja dhe vuajtja janë çelësat e të gjitha dyerve.”

3. “Nëse nuk dilni nga kutia në të cilën jeni rritur, kurrë nuk do ta kuptoni se sa e madhe është bota.”

4. “Ne nuk dashurojmë kur gjejmë njeriun perfekt, por kur mësojë të shohim një njeri jo perfekt në mënyrë perfekte.”

5. “Nëse pyetni njerëzit, shumica nuk kanë bërë atë që kanë dashur. Kjo më dhemb në zemër. “

6. “Nëse mendoj për vdekjen më shumë se të tjerët, është për shkak se unë vlerësoj jetën më shumë se ta.”

7. “Unë do të mundohem të bëj më të mirën time të mundshme në këtë botë.”

8. “Ti mendon, “çfarë nëse do ta bëj një gabim sot dhe do të pendohem’. Por unë nuk besoj në pendim, unë besoj që çdo vendim çon tek të kuptuarit se kush jemi, dhe thjesht duhet të hedhim një hap para, të përkushtohemi dhe të shohim se çfarë do të ndodhë.”

9. “Sa herë që ndihem e humbur, marr një hartë dhe e vështroj deri sa ti kujtoj vetës sime se jeta është një aventurë e gjatë, sa shumë për të bërë e sa shumë për të parë!”

10. “Njerëzit thonë që je duke ndjekur rrugën e gabuar, por ajo është thjeshtë rruga yte.”