Highlight Success ZONE

10 thënie inspiruese që të ndiheni më optimist nga Robert Downey Jr.

thënie

Robert Downey Jr. është një aktor dhe këngëtar amerikan dhe definitivisht një nga artistët më të respektuar në Hollywood.

Gjatë katër dekadave, karriera e tij kishte shumë ulje dhe ngritje, por disi ai gjithmonë arriti të rriste bazën e tij të fansave. Për tre vjet rresht, Downey ishte ndër aktorët më të paguar të Hollivudit.

Downey u lind në një familje të film-krijuesve me shumë mundësi, por u prezantua edhe me drogën nga babai i tij i varur në moshë të re. Ai u përball me varësinë e drogës dhe disa konflikte të rënda ligjore, por ishte mjaft i fortë për të kapërcyer gjithçka dhe të kishte një karrierë të lartë. Duke qenë optimist dhe duke besuar në potencialin e tij, e fitoi çdo luftë.

 Këtu gjeni 10 thënie inspiruese nga Robert Downey Jr.:

Dëgjoni, buzëqeshni, pajtohuni me ata dhe pastaj bëni atë që do ta bënit qysh në fillim.”

“Mësimi është që ende mund të bëni gabime dhe të falni.”

“Unë mendoj se ju përfundoni duke bërë gjërat që ju duhej të bënit në kohën që duhej ti bënit.”

“Mos harroni se vetëm për shkak se ju goditët fundin nuk do të thotë që ju duhet të qëndroni atje.”

“Ndoshta synimi duhet të jetë një jetë që vlerëson nderin, detyrën, punën e mirë, miqtë dhe familjen.”

“Unë gjithmonë i inkurajoj njerëzit që të jenë të sigurt në vete dhe madje edhe pak të rrejshëm për të, kështu që ju mund t’i jepni vetes një mundësi.”

“Asgjë nuk do t’ju shërbejë më mirë se një etikë pune e fortë. Asgjë!”

“A dua të jem një hero për djalin tim? Jo. Dua të jem një qenie shumë e vërtetë njerëzore. Kjo është mjaft e vështirë.”