Highlight Të tjera

10 shenja që tregojnë se ju jeni një ‘shërues’

shërues

Të jesh një ‘shërues’ është një dhuratë dhe një mallkim në të njëjtën kohë. Por çfarë do të thotë kjo? Shumë gjëra. E cilat janë këto, zbulojini më poshtë.

Unik Portal ju sjellë 10 shenja që ju keni aftësi shëruese ndaj të tjerëve.

1. Ju ndjeni dhimbjen e të tjerëve dhe jeni tejet empatik.

2. Keni vërejtur që të huajt zakonisht ndajnë sekretet e tyre me ju, dhe hapin zemrat e tyre.

3. Shihni ëndrra shumë shpesh.

4. Ju duhet t’ju ndihmoni njerëzve, nuk shihni ndonjë rrugë tjetër.

5. Nuk mund të duroni turmat e njerëzve, dhe ndiheni të dërrmuar nga to.

6. Jeni mjaft senzitiv dhe emocional.

7. Jeni një njeri shpirtëror.

8. Vuani nga ankthi se sulmet e panikut.

9. Keni vuajtur nga depresioni.

10. Mund të ndjeni energjinë e të tjerëve, sidomos nëse është negative.

A jeni një ‘shërues’?