Highlight Lifestyle Modë & Bukuri

10 mënyra për të transformuar një bluzë të vjetër

bluzë

Nëse keni një bluzë pa mëngë (maicë) të vjetër, mos u nxitoni ta hidhni në kosh plehrash.

Këto 10 mënyra të mrekullueshme do t’iu ndihmojnë ta ktheni një bluzë të vjetër në një veshje me stil veror.

E bukura e kësaj është se këto bluza do të jenë unike dhe rrallë herë e pothuajse fare do ta shihni diku.

Unik Portal ju sjellë 10 mënyra për të transformuar një bluzë pa mëngë të vjetër në një bluzë me stil.