Highlight Të tjera

10 ilustrime që tregojnë se Bota është çmendur!

bota

Bota po ndryshon shpejt, dhe ne së bashku me të. Për fat të keq, jo të gjitha këto ndryshime janë në avantazhin tonë.

Disa njerëz kanë shprehur shqetësimin e tyre se ku po kalojmë nëpërmjet artit.

Ne kemi zgjedhur 10 ilustrime më të theksuara që përshkruajnë disa nga problemet më serioze me të cilat ballafaqohet shoqëria jonë globale sot.

Këto janë 10 ilustrime që tregojnë se Bota është çmendur!