Dashuria Highlight

10 ilustrime që shprehin më së miri bukurinë dhe kënaqësinë e dashurisë së vërtetë

Philippa Rice

Philippa Rice është një artiste e re dhe shumë e talentuar nga Anglia. Poashtu autore e një libri të tërë me ilustrime të mrekullueshme të quajtur Soppy.

Është e qartë për këdo që ka kënaqësinë të shohë punën e saj se Philippa ka një aftësi të shkëlqyer për të shprehur bukurinë e jetës së përditshme të kaluar në shoqërinë e dashurisë së vërtetë.

Këtu janë 10 nga ilustrimet më të bukura të Philippa-s. Jemi të sigurt se çdo çift do ta njohë veten në disa nga këto.

Ndonjëherë, lumturi do të thotë të kalosh së bashku një mëngjes dembelësh …

Kur leni gjithçka në një anë në mënyrë që të përqafoheni

Është gjithmonë më mirë të jeni së bashku, edhe nëse keni pasur një ditë të keqe.

Ndjenja e lodhjes nuk është aq e keqe kur ata janë pranë jush.

Edhe pastrimi i dhëmbëve së bashku para shtratit, disi bëhet më zbavitës.

Kushdo që ndonjëherë është ndjerë i afërt me dikë do ta kuptojë këtë.

Çdo çift ka vendet e tyre të preferuara ku shkojnë vetëm me njëri-tjetrin.

Ata e dinë se gëzimi i pastër mund të gjendet në diçka aq të thjeshtë sa të bieni në gjumë krah për krah me njëri tjetrin.

Ose duke biseduar gjithë natën për gjithçka dhe asgjë.

Vetëm të jesh bashkë është gëzimi më i madh i të gjithave.

 

Këto ishin 10 ilustrime që shprehin më së miri bukurinë dhe kënaqësinë e dashurisë së vërtetë.