Highlight Të tjera

10 herë kur njerëz jo-aq-të-mençur bënë gjëra jo aq të mençura

njerëz

Ne të gjithë kemi ato momente, koha kur arsyeja dhe logjika janë pezulluar përkohësisht dhe ndodh një ‘pushim’ i trurit.

Nëse jeni me fat, ju jeni vetëm dhe pasojat e vetme negative janë egoja paksa e zymtë që vjen me kuptimin se nuk jeni aq të zgjuar sa keni menduar se keni qenë.

 

Megjithatë, këta njerëz nuk ishin aq me fat. Jo vetëm që ishin dëshmitarë të ‘pushimit’ të tyre mendor, por kishte pajisje regjistrimi në dorë për ti kapur ata në të gjithë lavdinë e tyre, për të gjithë.

Të përpiluar gjeni një listë nga Unik Portal, me momente qesharake që ju bëjnë të pyesni veten se çfarë po mendonin ata…

 

Lëviz më poshtë për të kontrolluar ato për vete, dhe na tregoni se çfarë mendoni në komente!

 

10 herë kur njerëz jo-aq-të-mençur bënë gjëra jo aq të mençura.

Një ide e menduar jo shumë gjatë…

Mos e provoni këtë…