Highlight Lifestyle

10 gjëra që duhet ti blini momentin që bëheni shumë të pasur!

pasuri

Ne në Unik Portal kemi gjetur ide të mrekullueshme për të renovuar shtëpinë tuaj.

Këtu mund të gjeni disa nga idetë më të ‘cmendura’ dhe ekskluzive të kësaj kohe.

Nëse nuk e keni ende shtëpinë e ëndrrave tuaja, kurrë nuk është herët për të planifikuar!

Këto janë 10 gjëra që duhet ti blini momentin që bëheni shumë të pasur!

1. Një kuzhinë akuarium;

2. Një kinema anash pishinës;

3. Një qilar me verë poshtë kuzhinës suaj;

4. Banjo juaj e ëndrrave;

5. Një rrëshqitëse brenda dhomë tuaj të ditës;

6. Një panoramë mahnitëse në dritaren tuaj;

7. Një tush tropikal;

8. Një banjo relaksuese ‘zen’;

9. Një biblotekë si kjo;

10. Një dysheme 3D;