Highlight Natyrë & Turizëm Të tjera

10 fotografi mahnitëse që do t’iu bëjnë të dashuroni Kankunin

Kankun

Mexico është një vend i mrekullueshëm që tërheq me miliona vizitor nga e mbarë bota, dhe qyteti i Kankunit është një ndër më të popullarizuarit për pushime. Atë e vizituan rreth 5.8 milion ndërkombëtar në vitin 2016 dhe pritet që ky numër të rritet në vitet e ardhshme.

Dhe nuk është një surprizë. Pasi që Kankuni ka plazhe përrallore me rërë të bardhë, ushqim të shijshëm deti, monumente historike etj.

Shikoni këto 10 fotografi mahnitëse që do të bëjnë të dashuroheni me Kankunin.

Hoteli Hyatt Zilara në Kankun

Grand Fiesta Americana Kankun

Plazhi Delfinët

Një plazh tjetër në Kankun

Plazhi gjatë natës

Jeta e natës

Coco Bongo

Lorenzillo

Xel Ha

Quintana Roo