Highlight Të tjera

10 arsye pse është më mirë të jesh në të 30-at e jo në të 20-at

arsye

Më poshtë mund të gjeni disa argumente argëtuese dhe ndoshta të vërteta për shumicën. Këto argumente tregojnë se të kaloni të 20-tat nuk është aspak keq. Por mund të jetë argëtuese dhe e mrekullueshme!

Ju nuk keni nevojë të fshihni më hobit e juaj të çuditshëm

Lista e njerëzve, mendimi I të cilëve ka vlerë për mua tani

Si ndihem kur dikush shumë më I ri kërkon këshillën time

Ja sa shumë më intereson për kilogramët e shtuar

Unë mund të shkoj në shtrat kur të dua… Edhe në 21:45

Si ndihem kur dikush më pyet nëse dua të dal në një klub nate

Kur shokët më të ri shqetësohen për studimet e tyre dhe nuk e dinë se ky është vetëm fillimi…

Kur më në fund I largova të gjithë njerëzit negative në jetën time, dhe kur kuptoj se e dua veten time ashtu sic jam…