Highlight Natyrë & Turizëm

Zbuloni mrekullitë e Brazilit!

Brazili

Brazili nuk është vetëm vend i futbollit dhe karnavaleve. Ata që kanë vizituar tashmë Brazilin, madje edhe disa nga ata që kanë këtë vend në listën e vendeve që duhen vizituar, janë paksa të obsesionuar me këtë vend të mrekullueshëm.

Mund të jetë e shtrenjtë për të udhëtuar atje, por është krejtësisht e vlefshme.

Pyjet, aroma delikate e kafesë, plazhe të arta, ujëvarat e bukura dhe karnavalet e shumta janë absolutisht interesante dhe tërheqin miliona turistë nga e gjithë bota çdo vit.

Megjithëse Brazili është i pasur me mrekulli natyrore. Gjëja më e mirë për të është populli i tij. Brazilianët njihen si sensual, optimist dhe shumë të lumtur.

Unik Portal rekomandon që të vizitoni Brazilin të paktën një herë në jetën tuaj – ne garantojmë që ju nuk do të zhgënjeheni!

Sapo të dini për mrekullitë e Brazilit ju do të doni të jeni atje.

Parku Nacional i Brazilit/Lençóis Maranhenses National Park

Parku Nacional Pantanal Matogrossense/Pantanal Matogrossense National Park

Lumi Itaguai

Plazhi Copacabana

Ujëvara Iguaçu