Highlight Natyrë & Turizëm

Vendet më të pabesueshme dhe misterioze në mbarë botën, të paprekura nga njerëzimi

vendet

Pak njerëz e kuptojnë se ka vende në Tokë, ku qeniet njerëzore kanë ende për të vënë këmbë.

Shumë prej tyre janë kaq të largëta dhe të paarritshme saqë do të duhej një kohë e madhe, përpjekje dhe aftësi për t’i arritur ato. E megjithatë, ato që dimë – të fotografuara vetëm nga ajri – shpesh janë mahnitëse me bukurinë e tyre.

Këtu janë tetë nga vendet më mahnitëse dhe intriguese, të pabesueshme dhe misterioze. Dëshironi të shkoni atje?


Tepui, Venezuela


Ujëvara Honokohau, Maui


Amazon Rain Forest


Gangkhar Puensum, Bhutan


Tsingy de Bemaraha, Madagaskar


Tsingy de Bemaraha, Madagaskar


Palmyra Atoll