Highlight Storie Inspirimi

Unë nuk jam nga ato që heq dorë lehtë, por kur vendos të largohem, nuk ka kthim mbrapa!

Unë nuk jam dikush që bashkohet shumë shpejt me dikë. Unë e konsideroj veten një person me një zemër të butë. Jam luftëtare e pasionuar.

Unë e kam shumë të vështirë fshirjen e njerëzve nga jeta ime.

Prandaj unë gjithmonë i analizoj situatat nga çdo pikëpamje. Unë bëj çmos për të kuptuar arsyet prapa veprimeve të njerëzve dhe gabimet e tyre.

Unë jap dhe shansin  e dytë, ndonjëherë edhe të tretin.

Dhe,pikërisht kjo mirësi, ndonjëherë më kushton shtrenjtë.

Me pak fjalë, unë nuk jam një person që heq dorë lehtë. Sidomos kur është fjala për njerëzit, nuk mund ta imagjinoj jetën time pa ta.

Unë bëj shumë që të ruajë marrëdhënie të mirë me të gjithë. Pra, natyrisht, sa herë që diçka  thyhet, luftoj për ta kthyer në gjendjen e vjetër.

Por, kur unë vendosi të të fshijë nga jeta ime, atëherë mendoje mirë, sepse ke bërë diçka të pafalshme… Diçka kaq e tmerrshme dhe e dëmshme që unë kurrë nuk mund  ta flakë nga mendja ime.

Do të doja të jem ndryshe, por ja që kështu jam. Në raste të tilla asnjëherë nuk kërkoj zgjidhje për të dalë nga situata dhe për të të falur. Kjo gjë ndoshta do të ishte gjë e mirë, sepse do të ruanim atë që kemi krijuar bashkë, kujtime dhe çdo gjë tjetër.

Por, kam falur dy herë…dhe besoj se kaç mjafton.

Të lutëm, mos e harro këtë. Nëse vendosë të largohem, premtoj …Ti nuk do të më shohësh më.

Zemra ime mund të jetë e madhe dhe shpirti im mund të falë, por e di vlerën time. Unë kam ndërtuar kufijtë e mi. Unë respektoj limitet e mia.

Ti je ai që më bëri të kaloj nëpër këtë.

Unë kurrë nuk e kam dashur këtë.

Unë kurrë nuk kam dashur të them lamtumirë. Unë kurrë nuk kam dashur të largohem. Jo kështu.

Por, ti më le pa zgjidhje.

Unë gjithmonë bëj shumë për ata që i dua, por asnjëherë për ata që duan të përfitojnë nga unë. Dhe kjo ndodhë gjithmonë kur unë jap shansin e dytë dhe të tretë. Vetëm pse unë jam rastin e dytë nuk do të thotë që ti duhet të thyesh premtimet që ke bërë.

Unë jam një qenie njerëzore dhe e meritoj të jem e dashur nga të tjerët. Unë meritoj të respektohem. Unë meritoj të jem e rrethuar nga njerëz besnikë që në fakt duan të jenë pjesë e jetës sime.

Unë nuk mund të lejoj që dikush të hyjë në zemrën time dhe të bëj çfarë do që do, dhe të më lëndoj vazhdimisht.

Gjëja e fundit që  dua të bëj është të lë dikë që e dua, por kur e mendoj se asnjëherë si ke vlerësuar përpjekjet e mia, atëherë nuk ngurroj të largohem.

Nëse dikush më bën të qaj, më sjell stres, dhimbje dhe dhimbje, unë do ta “godasë” në mënyrën time. Unë asnjëherë nuk dua të jem me dikë që me vendosë në rend të dytë.

Sepse… Unë nuk jam njëri që heq dorë lehtë, por nëse më lëndon, nuk hezitoj të largohem.