Highlight Modë & Bukuri

Trendi më i ri pranveror dhe më i bukuri ndonjëherë; Flokët ‘trëndafil’

flokë

A keni parë trendin më të ri të flokëve që po merr Instagramin si një stuhi?

Ky është trendi më I ri pranveror, flokë në formë trëndafili.

Konceptuar nga Alison Valsamis, një stiliste flokësh me sallon në Fairfield, Connecticut, trendi më i ri i Instgramit duket mjaft i vështirë për tu krijuar në shtëpi.
“Për të krijuar këto trëndafila, unë filloj me një gërshetë të vogël 3-fijësh të mbështjellë për të shërbyer si pjesa më e qëndrueshme,” tha ajo.

Duket mjaft e thjeshtë, apo jo?! Për një udhëzues më të detajuar dhe vizual, shikoni Instagram-in e Alison-it dhe ajo do t’ju ecë kalojë nëpër këtë procedurë, si dhe disa stile të tjera të freskëta dhe sezonale. Lëviz poshtë për t’u frymëzuar dhe na tregoni se çfarë mendoni në komente!

Shikoni fotot: