Modë & Bukuri

Trendi më i ri i thonjëve (këmbët e patës)

thonjët

Ka shumë forma të ndryshme të thonjve. Sidoqoftë, stili më i ri duket paksa i çuditshëm. A do ta provonit ju atë?

Nga hulumtimet deri më tani mund të shohim se ky stil në formë të këmbëve të patës kombinohet zakonisht me modele jashtëzakonisht të ndritura. Edhe pse shumica nga ne nuk do ta provonin këtë stil, fotografitë duhet parë. Jeni gati për një vështrim në këtë prirje unike dhe të papritur?

Forma e këmbës së patës, shkëlqim i ndezur dhe një gurë i çmuar. A mund të bëhej më e komplikuar? Besoni që po.

Vetëm kur mendonim se nuk mund të shkonte më keq. Shkëlqim I tepruar, ngjyra të llojllojshme dhe natyrisht këmbët e patës.

Manikur françez, shkëlqim dhe këmbët e patës.

Këto thonj me të vërtetë duken sa këmbët e një pate, sidomos me gjithë këto komplikime. Po ju, a do të provonit këtë stil?