Highlight Receta Ushqehu shëndetshëm

“Smoothie” me pjeshkë

Smoothie

Përgatiteni smoothie-n me pjeshkë në këtë mënyrë dhe do të provoni një shije të mrekullueshme. Përbërësit janë të thjeshtë dhe e keni gati në më pak se 10 minuta.

Shijojeni këtë recetë të shëndetshme në mëngjes.

Përbërësit:

– ½ e kupës qumësht të kremuar;
– 1 enë me feta pjeske me lëng, ose kupë me feta të freskëta pjeshke
– ¼ e kupës me kos pjeshke pa yndyrë dhe me ëmbëlsues artificial
– Ëmmbëlsuses artificialë (opsionale)
– 1 kupë me kuba akulli

Përgatitja:
Hidhni të gjithë përberësit në blendër, derisa të marrin trajtën e duhur. Më pas shtoni ëmbëlsuesin artificial dhe përzieni sërish. Tani “Smoothie” i juaj është i gatshëm. Shijojeni!