Highlight Të tjera

Shenjat që tregojnë se shpirti yt ka nevojë për një pastrim të thellë!

shpirti

Me siguri që shpesh keni dëgjuar për të bërë një pastrim trupi, por a keni dëgjuar për pastrim shpirti? Sikur trupi juaj, edhe shpirti mund të vuajë nga negativiteti. Ja se kur duhet të filloni të bëni një pastrim shpirti…

Asgjë nuk tingëllon argëtuese e përmbushëse;

Kur mendon për jetën tënde, çdo aspekt tingëllon i mërzitshëm. Çdo gjë që pëlqenit dikur, më nuk ka rëndësi.

Ndiheni viktimë gjatë gjithë kohës;

Pavarësisht situatës, ju gjithmonë shihni veten si viktimë. Besoni se çdo kush mundohet t’ju vë poshtë, dhe se jeta është e padrejtë për ty.

Jeni tejet xheloz;

Xhelozia ndonjëherë është një gjë e mirë pasi ju motivon të zhvilloni veten tuaj. Mirëpo nëse e keni vërejtur se nuk mund të jeni të lumtur për shkak të xhelozisë, atëherë ndaloni…

Njerëzit ju rrinë larg;

Nuk është e lehtë të kalosh kohë me njerëz toksik. Nëse të gjithë afër teje janë larguar, atëherë kushtoni rëndësi vetes. Nëse jeni aq negativ, atëherë shoqëria dhe familja do të largohen nga ty!